تبلیغات
علمی - آموزشی - بامصرف فلفل سیاه و سیر، چربی خون کاهش می یابد

یک متخصص طب سنتی گفت:

 با مصرف سیر، فلفل سیاه، آلبالو، گیلاس، پیاز، بادمجان و عدس می‌توان چربی خون را کاهش داد.برای کاهش چربی خون یا کلسترول می توان در میان سبزیجات، سیر را بیش از همه مصرف کرد.مصرف زیتون و روغن آن نیز کلسترول را کاهش می‌دهد. البته روغن بادام‌زمینی، هسته انگور و کنجد نیز در کاهش چربی خون مفیدند.پرهیز از مصرف غذاهای سرخ کردنی و چرب از راههای کاهش کلسترول است و استفاده از شوید در غذاها یا آب گوجه‌فرنگی و آبغوره نیز موثر هستند.میوه هایی مثل آلبالو، گیلاس، نارنج، لیموترش و سبزیجاتی مثل کدو حلوایی، جعفری، پیاز، بادمجان و عدس نیز به کاهش کلسترول خون کمک می‌کنند. مصرف فلفل سیاه نیز مفید است چون سلولهای چربی را می سوزاند.سماق و ریحان نیز برای طعم بخشی به غذا و برای کاهش چربی خون کاربرد دارند.




طبقه بندی: علمی آموزشی، 
برچسب ها: سیر، سماق، فلفل، نارنج، لیمو، جعفری، کلسترول،  

تاریخ : چهارشنبه 13 خرداد 1394 | 07:30 ب.ظ | نویسنده : کامبیز هوشمند | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.