تبلیغات
علمی - آموزشی - راه های تقریبی برای پیشگیری از سکته مغزی

تغذیه نامناسب و وضعیت بد غذایی یکی از عوامل مهم در سکته مغزی افراد به حساب می آید، همچنین کشورهایی که غذاهای نامناسب و پرچرب مصرف می‌کنند آمار سکته‌ی مغزی بیشتری دارندبرای جلوگیری از سکته‌ی مغزی توصیه می‌شود تا حد ممکن گوشت قرمز، کره، خامه، چربی‌های حیوانی و غیره را مصرف نکنید و این رژیم غذایی خاص را برای جلوگیری از سکته‌ی مغزی رعایت کنید

 افراد باید از چربی‌های غیر اشباع، ماهی‌ها، روغن ماهی و نانو غلات استفاده کنند.وی راجع‌ به رابطه‌ی فشار خون و سکته مغزی گفت: اگر کسی مشکل فشار خون دارد توصیه اکید می‌شود در برنامه‌ی غذایی خود تجدید نظر کند زیرا فشار خون اگر مستقیم روی سکته مغزی دارد و از طرف دیگر چاقی و کمبود تحرک جسمانی از عواملی است که منجر به سکته مغزی می شوداستفاده از گروه‌های اصلی مواد غذایی که پروتئین مناسب دارند،‌ میوه و سبزیجات، لبنیات کم چرب همچنین ورزش منظم و استفاده از آرامش روانی در زندگی روزمره به پیشگیری از سکته مغزی کمک می‌کند

اگر کسی مایل است در برنامه غذایی پیشگیری از سکته‌ گوشت را بگنجاند توصیه می‌شود گوشت سفید را به جای گوشت قرمز استفاده کند.اگر ایرانی‌ها سبک تغذیه خود را تغییر دهند و از رژیمی برای جلوگیری از سکته  استفاده کنند احتمال بروز سکته‌ی مغزی بسیار کاهش می یابد




طبقه بندی: پزشکی بهداشتی، 
برچسب ها: سکته مغزی، گوشت سفید، گوشت قرمز، ماهی، روغن ماهی،  

تاریخ : دوشنبه 11 خرداد 1394 | 01:24 ب.ظ | نویسنده : کامبیز هوشمند | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.